JC Samurai Eindhout

Bij Judoclub Samurai Eindhout kan iedereen vanaf de leeftijd van 6 jaar terecht om te trainen op elk gewenst niveau, zowel recreatief als competitief. Er wordt getraind in 4 verschillende groepen: -10,-14,+14 en veteranen(+35). In totaal telt de club een 180 tal actieve leden, goed evenredig verdeeld over deze groepen.

Alhoewel het accent wordt gelegd op wedstrijdjudo, blijven de recreatieve beoefenaars zeker niet in de kou staan. Zij vormen de hoeksteen van de club en maken zeker de helft van de leden uit, er wordt aan hen dan ook evenveel aandacht besteed als aan de wedstrijdjudoka's.

Jeugdgroep met hun trofee Groepsfoto sportlaureaten, jeugdsportclub van het jaar
Facebook

De dagelijkse gang van zaken wordt bijgehouden op de openbare Facebookgroep van onze club. Er zijn onder meer wedstrijdverslagen, informatie en beeldmateriaal te vinden. De groep kan u hier vinden.

Trainingen

Naast onze diverse clubtrainingen vinden er in ons lokaal ook regionale, technische en kata-trainingen van de Vlaamse Judofederatie plaats. Meer informatie hierover kan u onder het kopje trainingen terugvinden.

Nieuws

Terugbetaling restaurantdag

Er zijn nog een aantal mensen die de terugbetaling van de restaurantdag gemist hebben. Nu maandag 29/06/2020 is er de mogelijkheid om alsnog uw inschrijvingsgeld te komen afhalen en dit tijdens onze 5e buitentraining. Plaats: sportterreinen achter de sporthal Veerle, kwade plas 1 (Laakdal) Probeer zoveel mogelijk aanwezig te zijn zodat wij dit kunnen afronden. Er zijn tevens nog een aantal plaatsen vrij voor de buitentraining zowel voor groep 1 als groep 2. Zij die nog niet ingeschreven zijn, niet twijfelen maar doen ! Het is echt de moeite waard. Sportieve groeten.


op maandag 29 juni 2020 organiseert Samurai Eindhout de 5e buitentraining met social distance regels

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Deze link wordt via verschillende kanalen verspreid: Mail, facebook, website (https://jcsamuraieindhout.be/), ... . 1 x inschrijven is voldoende. Gelieve per judoka een inschrijving te voltooien. Zoals u misschien al gezien hebt mogen de indoortrainingen voor de -12 jarigen in principe terug opstarten, mits de nodige veiligheidsmaatregelen en beperkingen. Wij hebben er in onze club echter voor gekozen om dit niet meer te doen voor de twee weken die ons nog resten en enkel de outdoor training op maandag te doen(die trouwens een groot succes is). Er komt te veel bij kijken en is organisatorisch redelijk omslachtig. Ook zullen wij ergens eind van de maand onze dojo helemaal moeten leegmaken voor heropstart in september op onze nieuwe tijdelijke locatie in Veerle. Hierover volgt later meer info.. Hou het gezond en tot maandag op training. sportieve groeten https://forms.gle/DDTSu3NDvqNskV1NA


Terugbetaling restaurantdag

Beste judoka/ouder, Zoals u allen weet is onze jaarlijkse restaurantdag op het laatste moment in het water gevallen door de corona-crisis. We hadden nog gehoopt bij de heropstart van de trainingen later in het seizoen de terugbetalingen te doen, maar het heeft langer geduurd dan iedereen dacht. Daarom zullen wij volgende week dinsdag, 23 juni, vanaf 18.30 tot 20.30 in de cafetaria aanwezig zijn om uw centen gepast per kaart terug te betalen. We willen u wel vragen om zoveel mogelijk de kaarten van de sympathisanten aan wie u verkocht hebt ook mee te brengen. Bij betaling wordt dan afgetekend voor wie u ontvangen hebt, om geen misverstanden te krijgen.