JC Samurai Eindhout

Bij Judoclub Samurai Eindhout kan iedereen vanaf de leeftijd van 6 jaar terecht om te trainen op elk gewenst niveau, zowel recreatief als competitief. Er wordt getraind in 4 verschillende groepen: -10,-14,+14 en veteranen(+35). In totaal telt de club een 180 tal actieve leden, goed evenredig verdeeld over deze groepen.

Alhoewel het accent wordt gelegd op wedstrijd-judo, blijven de recreatieve beoefenaars zeker niet in de kou staan. Zij vormen de hoeksteen van de club en maken zeker de helft van de leden uit, er wordt aan hen dan ook evenveel aandacht besteed als aan de wedstrijdjudoka's.

Jeugdgroep met hun trofee Groepsfoto sportlaureaten, jeugdsportclub van het jaar
Facebook

De dagelijkse gang van zaken wordt bijgehouden op de openbare Facebookgroep van onze club. Er zijn onder meer wedstrijdverslagen, informatie en beeldmateriaal te vinden. De groep kan u hier vinden.

Trainingen

Naast onze diverse clubtrainingen vinden er in ons lokaal ook regionale, technische en kata-trainingen van de Vlaamse Judofederatie plaats. Meer informatie hierover kan u onder het kopje trainingen terugvinden.

Nieuws

Extra Kyu- en Dangraadstrainingen!

Als voorbereiding op een bruine of zwarte gordel, zal er vanaf nu elke derde zaterdag van de maand een extra Kyu en Dangraadstraining georganiseerd worden.


Start seizoen vanaf de u13

Na de zomerstop, begint de U13 weer met trainen. Elke dinsdag zal er een training zijn om 20u. Er is genoeg koud water in de cafetaria als de temperaturen weer de hoogte in gaan!


Zomerstop

Na een zeer geslaagd sportseizoen, heeft Samurai Eindhout hun zomerstop van 1 juli tot en met 6 augustus. Op 7 augustus hervatten de trainingen vanaf de U13 en ouder.