JC Samurai Eindhout

Bij Judoclub Samurai Eindhout kan iedereen vanaf de leeftijd van 6 jaar terecht om te trainen op elk gewenst niveau, zowel recreatief als competitief. Er wordt getraind in 4 verschillende groepen: -10,-14,+14 en veteranen(+35). In totaal telt de club een 180 tal actieve leden, goed evenredig verdeeld over deze groepen.

Alhoewel het accent wordt gelegd op wedstrijdjudo, blijven de recreatieve beoefenaars zeker niet in de kou staan. Zij vormen de hoeksteen van de club en maken zeker de helft van de leden uit, er wordt aan hen dan ook evenveel aandacht besteed als aan de wedstrijdjudoka's.

Jeugdgroep met hun trofee Groepsfoto sportlaureaten, jeugdsportclub van het jaar
Facebook

De dagelijkse gang van zaken wordt bijgehouden op de openbare Facebookgroep van onze club. Er zijn onder meer wedstrijdverslagen, informatie en beeldmateriaal te vinden. De groep kan u hier vinden.

Trainingen

Naast onze diverse clubtrainingen vinden er in ons lokaal ook regionale, technische en kata-trainingen van de Vlaamse Judofederatie plaats. Meer informatie hierover kan u onder het kopje trainingen terugvinden.

Nieuws

Covid - 19

Ondanks de onlangs aangekondigde versoepelingsmaatregelen van de richtlijnen rond het corona virus, is er momenteel nog geen zicht op wanneer de trainingen terug hervat mogen worden. Er zit dus niets anders op dan geduldig af te wachten. Ondertussen kan iedereen wel individueel aan de slag om je uithouding, kracht en techniek te onderhouden. Er wordt, vanuit het trainerscorps, voldoende materiaal aangeboden op onze facebookpagina. Het zou leuk zijn mochten we hier van jullie feedback op krijgen ! Want ... judoka's never stop !


Viering van onze kampioenen van de Belgische jeugd kampioenschappen 2020.

We hebben de training gisteren eventjes onderbroken zodat we onze toppers samen met hun trainingsmaatjes in de schijnwerpers konden plaatsen. Ja, dat verdienen ze wel allemaal. Ganse jaar hard trainen, met overal toch wel schitterende resultaten. Met als kers op de taart 5 geselecteerden voor de Belgische kampioenschappen. Waar Diana en Aschab goud pakten. Warre en Imran op de 3e plaats stonden en Medina op een 7e plaats eindigde. Proficiat aan iedereen.


Restaurantdag

Op zondag 22 maart 2020 organiseert judoclub Samurai zijn jaarlijkse restaurantdag. Dit jaar niet enkel ten voordele van de club, maar ook voor onze nieuwe dojo waaraan de werken dit najaar starten! Dus dit jaar doet iedereen extra zijn best, zodat dit evenement ook nu weer een gigantisch succes gaat worden !